Παροχές

Εργοθεραπεία

Η εργοθεραπεία είναι η επιστήμη που θα βοηθήσει τα παιδιά να κατακτήσουν καινούργιες δεξιότητες, να τις διατηρήσουν αλλά και να επανακτήσουν αυτές που μπορεί να έχουν χάσει, στο μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων του.
Περισσότερα

Λογοθεραπεία

Η Λογοθεραπεία είναι η επιστήμη που σχετίζεται με την αξιολόγηση, τη διάγνωση, τη θεραπεία, την επιστημονική μελέτη και πρόληψη των διαταραχών λόγου, επικοινωνίας, ομιλίας, φωνής και κατάποσης σε παιδιά και ενήλικες.
Περισσότερα

Θεραπευτική Κολύμβηση

Η Θεραπευτική κολύμβηση/υδροθεραπεία(HALLIWICK) είναι μια τεχνική παρέμβασης για παιδιά και ενήλικες που χρησιμοποιεί το νερό ως θεραπευτικό μέσο. Η φιλοσοφία της στηρίζεται στην εκμάθηση μέσω της «χαράς του νερού» και στην ''ένας προς έναν'' εκπαίδευση, με στόχο την βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας,της κινητικότητας και της λειτουργικότητας του παιδιού και του ενήλικα.
Περισσότερα

Συμβουλευτική

Η συμβουλευτική αποτελεί μία δυναμική διαδικασία που περιλαμβάνει τους γονείς, το παιδί ή τον έφηβο και τον ψυχολόγο. Βασικός στόχος της διαδικασίας είναι να δοθεί στους γονείς τρόποι που θα τους οδηγήσουν σε μία πιο δημιουργική καθημερινότητα.
Περισσότερα

Αισθητηριακή Ολοκλήρωση

Η Αισθητηριακή Ολοκλήρωση (SI), είναι μια μέθοδος παρέμβασης η οποία απευθύνεται σε παιδιά με δυσκολίες στην επεξεργασία αισθητηριακών πληροφοριών , που περιορίζουν τη συμμετοχή τους σε καθημερινές δραστηριότητες.
Περισσότερα

Σχολική Προετοιμασία

Τα Βίντεο μας

Copy link
Powered by Social Snap